EL MÈTODE GRÖNHOLM
Data Hora  
Descripció

El mètode Grönholm, a part de ser un dels textos teatrals catalans més representats arreu del món, esdevenint ja un autèntic clàssic, és també un joc. I nosaltres ens hi hem abocat a jugar-hi de ple.

Un text actual, enginyós, que t'atrapa i descaradament esbojarrat, com han estat els nostres assajos. Jugar a representar El Mètode Grönholm ens ha dut, un cop més, a apassionar-nos pel teatre i tot el que l'envolta.

Escrivia Jordi Galceràn, autor del text, que els seus personatges, immersos en un procés de selecció de treball, porten a l'extrem el fet de que "no importa qui som ni com som, si no el que aparentem ser. La nostra autèntica identitat no li importa a ningú, ni a nosaltres mateixos".

Aquesta obra, doncs, des de l'humor vol ser una crítica a aquest nostre món d'aparences i de la imatge per davant de tot, per esdevenir antídot i recordar-nos que sí, que l'únic que importa és qui som i com som.

Som la Farsa. Ens encanta el teatre i amb El Mètode Grönholm volem reivindicar la identitat i el goig i l'orgull de ser on som i com som, sempre des de l'alegria, l'humor i la passió pels escenaris.

Us atreviu a jugar una estona amb nosaltres?