Montse dels uns...Montse dels altres
Autor: Varis autors
Hora: En funció de la sessió
Lloc de representació:
Teatre Municipal de Berga
Ronda de Queralt, 15 (Berga)
Data Hora  
dissabte, 26 de juny de 2021 21:30 Compra
diumenge, 27 de juny de 2021 18:00 Compra
Descripció
NORMES COVID 19

- Només podran adquirir-se quatre entrades juntes. Entre compra i compra, l'aplicació deixarà una butaca lliure. L'aforament està limitat al 70%.

- Cal arribar amb temps suficient i evitar aglomeracions al vestíbul. També caldrà estar atent a les indicacions que es donin per a la sortida del teatre.

- L'ÚS DE LA MASCARETA A L'INTERIOR DEL TEATRE ÉS OBLIGATORI DURANT TOT L'ESPECTACLE.

 

L'OBRA

Ja fa cinc anys que la Montserrat Minoves va deixar-nos. Fou una peça clau de l'Agrupació: actriu, directora, rapsode. modista, taquillera, traspunt i també presidenta. Ella ens va ensenyar a estimar el teatre. És per això que fa termps que preparem aquest record i homenatge. Un muntatge en què hi participem més de quaranta persones i que recull fragments d'onze obres en les que hi va tenir un paper destacat.

Petits trossos de textos com "Pigmalió", "Terra baixa" o "La rambla de les floristes" entre altres ens faran recordar la nostra Montse: la dels uns i la dels altres. Des de la seva cadira al mig de l'escenari continua acompanyant-nos i ens esperona a seguir teballant pel teatre i la cultura a Berga.