El despertar de la primavera - El musical
Hora: En funció de la sessió
Lloc de representació:
Teatre Municipal de Berga
Ronda de Queralt, 15 (Berga)
Data Hora  
dissabte, 20 de maig de 2023 21:00 Compra
diumenge, 21 de maig de 2023 18:00 Compra
Descripció

El despertar de la primavera’ és l’adaptació  en català del musical pop-rock original de Broadway, que tracta sobre l'amor adolescent, la violència de gènere, la repressió, la por, l'abús de poder i la incomprensió. 

SinopsiEns situem a l’Alemanya del segle XIX, plena de tabús i normes estrictes, on gairebé no hi ha lloc per al canvi o la reflexió. En Melchior és un jove intel·ligent i astut, amb una visió progressista i rebel del món que l’envolta. Llegint, ha descobert aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar. Ell és el confessor del seu amic, en Moritz, que li explica que se sent torturat per els somnis eròtics que acompanyen les seves nits i que no aconsegueix comprendre. D’altra banda, la dolça Wendla que no aconsegueix que la seva mare li expliqui com s’engendren els nadons, es retroba amb en Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial. Amb ells, i juntament amb altres personatges que ens acompanyaran al llarg d’aquesta tràgica però també reflexiva història, veurem que hi ha situacions que tenim més a prop del que ens pensem, que potser ens ens faran sentir identificats i que, de ben segur, ens ajudaran a comprendre millor el nostre entorn i a nosaltres mateixos.

Durada: 120 minuts / Idioma: català / Entrada per internet = 12,00€ / Entrada a taquilla 15,00€

NOTA: No s’accepten canvis ni devolucions de les entrades de l’espectacle. Et recomanem que observis atentament la data, sessió i zona de l’espectacle abans de realitzar el pagament de les localitats atès que no s’accepten canvis ni devolucions, llevat del cas que es produeixi la cancel·lació d’una representació .